LACKFÖRSEGLING - DIAMONDBRITE 

Varför behöver jag en lackförsegling?


En lackförsegling är en behandling för dig som inte vill, kan, orkar eller har tid att vaxa och putsa bilen. Förseglingen ger inte bara ett fantastiskt skydd mot åldrande, blekning, utan bilen blir även enklare att tvätta då smuts inte fastnar lika lätt och den blir snygg med en glänsande lack.

Lacken får dagligen utstå mycket som är skadligt för den. Faktorer som solljus, nederbörd, vägsmuts samt slitage i trafiken ökar risken för att bilen blir skadad av rost och repor. En lackförsegling ger lacken en härdad yta och ett starkt skydd mot detta. Den ger också bilen ett vatten- och smutsavvisande skydd som gör det svårare för smutsen att få fäste på bilen.

Vad är skillnaden på vår lackförsegling och det vax du kan köpa i affären?

Alla produkter som går under den klassiska benämningen ”bilvax” syftar till att höja glansen, skydda lacken och göra bilen mer lättvättad. Så långt är allting bra, problemet är den korta hållbarheten. Oftast håller ett vanligt vax ca 3-6 månader beroende på hur mycket du använder bilen.

Vår keramiska lackförsegling har egenskaper som gör att hållbarheten är mycket lång. Dessutom har inte en keramisk lackförsegling de negativa inverkningar som många vaxer med innehåll av silikon och lösningsmedel kan ha.

Hur går en lackförsegling till?

Vår försegling är en keramisk lackförsegling, vilken har Kiseldioxid (SiO2) som aktiv ingrediens.

Först genomgår bilen en mycket noggrann process i flera steg där ytan på bilen byggs upp i flera steg för att få en helt perfekt lack att applicera förseglingen på. Därefter appliceras förseglingen mkt noga för hand, en yta i taget. När alla ytor är förseglade får bilen härda över natten och ett avslutande lager med sealer appliceras dag 2. Behandlingen slutförs med en slutlig ”detailing” och inspektion.

Din bil är nu klar för leverans.

6 ÅRS GARANTI

ALLTID MED DIAMONDBRITE