däckservice

Bekvämt och enkelt med däckhotell hos Autoclean Halmstad

Hos Autoclean Halmstad kan du förvara dina däck efter dina behov och önskemål. Som däckhotellskund får du ett SMS med tidsbokningsförslag inför varje säsong. På så sätt vet du med säkerhet att du har en tid bokad inför kommande däckbytesrush. Om vi upptäcker att skicket på dina däck är dåligt under någon av våra kontroller tar vi kontakt med dig i god tid innan däckbytet och stämmer av kommande däckbehov. 

Utöver förvaring hjälper vi dig även skifta däcken och kontrollera deras skick. Om du behöver nya däck kontaktar Autoclean Halmstad dig i god tid innan det är dags att byta däcken. Däckhotellet kontrollerar lufttrycket, vilket är viktigt för att däcken ska hålla längre. Däckhotellet kan också balansera och tvätta hjulen. Däcken kan dessutom försäkras under förvaring. Du kan skräddarsy dina behov tillsammans med Autclean Halmstads personal.

Rätt förvaring

När däcken förvaras på rätt sätt håller de längre. Däcken måste skyddas mot direkt solljus och mot starkt neonljus som har hög ultravioletthalt. Däcken måste även skyddas mot fukt och för hög värme. Även vätskor, oljor, långvarig förvaring, vridning, ozon och höga fall kan skada däcken. Vi förvarar dina däck under rätt förhållanden. Dessutom sparar du tid och besvär.

Vi håller din bil rullande

Våra erfarna servicemontörer garanterar dig snabb och säker service. Vi har moderna maskiner som klarar alla typer av däck utan att skada dina fälgar. Vi byter alltid gummiventil vid däckbyte och balanserar med miljövänliga vikter. Vi tar också ansvar för dina gamla däck, fälgar och vikter och ser till att de skickas till återvinning.